Sida 3

 

Efter många år försvann gammelfolket till Ålderdomshemmet, detta med Normas dåliga samvete. Tommy blev vuxen och flyttade hemifrån. Släkten skingrades med de starka banden fanns fortfarande kvar.

Frank vidgade sina vyer och genomförde nya drömmar. Företaget blomstrade och nu var det dags för att skapa Stall Möllan. Han köpte på kort tid flera hästar och lät pojkarna ansvara mer och mer i gatuköket. Detta var tidigt en självklarhet för pappa Frank. Han stöttade, inte alltid utan konflikter, men med fast hand fick ungdomarna den utveckling och det ansvar de förtjänat.

Varje dag åkte han förbi och smakade på moset, kände efter att alla kunder var nöjda. Norma väntade därhemma med ärtsoppa och kallops. Maten stod på bordet när Frank var färdig med Dagens bestyr. Under mitten på 90-talet blev Frank sjuk i cancer. Men Frank var stark och ville verkligen leva, han älskade livet, även om dagarna nu gick både upp och ner. Han levde i hopp och förtvivlan. Görans son Viktor föddes 1997, vilket gjorde Frank mycket lycklig.

Två timmar efter förlossningen på BB, dyker Frank och Norma upp med stora leenden. Denna pojk var mycket efterlängtad. Frank besökte sitt barnbarn nästan varje dag i huset i Lindome. Han gullade och gullade och njöt verkligen av Viktors närvaro. Frank visste nog redan här att hans dagar var räknade och att mötena med Viktor stod för livet efter, som skulle fortsätta långt in i framtiden. En vinterdag 1998 lämnade Frank ett stort tomrum efter sig.

Det var väntat men samtidigt oväntat. Det finns fortfarande en kärlek till honom som fortfarande givetvis saknas, men lever nånstans kvar en i dag.

Göran, sambon Eva och Viktor driver tillsammans gatuköken idag. Ett nytt i Lindome öppnades för 3 år sedan. Dessutom pågår byggplanerna av den gamla kiosken i Åby. Denna nya restaurangen kommer att glädja alla idrottande och badande ungdomar. Kiosken ligger mitt emot Åby Ishall. De förvaltar och vidareutvecklar detta fina varumärke med stolthet, humor och ett stort engagemang.

Det är inte för inte Franks Gatukök anses som bland det bästa vi har i Göteborg

Legenden Lever!

Sida 2

ÖPPETTIDER

Mölndal
Måndag-Torsdag 10:00-23:00
Fredag 10:00-23:00
Lördag 11:00-23:00
Söndag 11:00-22:00
Lindome
Måndag-Fredag 10:00-21:00
Lördag-Söndag 11:00-21:00

 

Nu finns vi både i
Mölndal och Lindome